Форми і методи управління фінансовими вкладеннями корпоративних підприємств - Белялов, Т.Е. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
У статті викладені результати досліджень автора у сфері управління короткостроковими фінансовими вкладеннями як складової частини фінансової
діяльності у підприємствах корпоративного типу. Проведено аналіз основних
форм вкладень й методів забезпечення управління фінансовими вкладеннями.
Розглянуто перспективні шляхи розвитку форм короткострокових фінансових
вкладень українських підприємств. In clause the results of researches of the author in sphere of management of
short-term financial investments, as components of financial activity at the enterprises
of a corporate type are stated. The analysis of the basic forms of investments
and methods of maintenance of management of financial investments is carried
spent. The perspective ways of development of the forms of short-term financial investments
of the Ukrainian enterprises are considered.