Франкова спадщина і сучасність - Пронюк, Д. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
З ініціативи дирекції Інституту філософії НАНУ й відділу історії філософії України 20 червня 2006 року відбулися “Франківські читання”, участь у яких взяли як працівники
Інституту філософії, так і співробітники інших наукових установ гуманітарного спрямування.