Наші презентації (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Голод Роман. Іван Франко та літературні напрями кінця ХІХ – початку ХХ століття Франко Іван. Українська література в 1904 році / Упорядк., передм., пер. з нім. Б. Тихолоза; комент. А.Швець. – Львів: Вид. Центр ЛНУ ім.І.Франка, 2005. – 93 с. (Серія: „Дрібненька бібліотека”) Голод Роман. Іван Франко та літературні напрями кінця ХІХ – початку ХХ століття. – Івано-Франківськ: Лілея-НВ, 2005. – 284 с. Наєнко М.К. Іван Франко: тяжіння до модернізму. Монографія. – К.: Академвидав, 2006. – 96 с. Іванишин П.В. Печать духу: національно-екзистенціальна Франкіана. – Дрогобич: Видавнича фірма „Відродження”, 2006. – 96с.