Уляна Кравченко — соратниця Каменяра - Скибак, І. (Інститут літератури ім. Т.Г. Шевченка НАН України, 2006)
Виступ на конференції у Трускавці, присвяченій 150-річчю від дня народження І.Франка (у скороченому
вигляді).