Про деякі проблемні питання методичного забезпечення у сфері технічної діагностики - Карпаш, О.М.; Зінчак, Я.М.; Карпаш, М.О. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2010)
Проведено аналіз нормативної документації, що стосується термінології, методичного і кадрового забезпечення у сфері технічної діагностики. Додатково описано проблемні питання і шляхи їх усунення. Analysis of regulatory documents concerning terminology, methodological and staff support in the field of technical diagnosis is performed. Problem issues are outlined and ways of their solution are given.