П'ятнадцята міжнародна науково-технічна конференція «ЛЕОТЕСТ-2010» в Славську - Посипайко, Ю.М. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2010)
Традиційно в лютому спеціалісти з неруйнівного контролю збираються в засніжених Карпатах у відомому гірськолижному центрі Славске Львівської області. Цього року чергова міжнародна науково-технічна конференція «ЛЕОТЕСТ-2010. Електромагнітні та акустичні методи неруйнівного контролю матеріалів та виробів» проходила з 15 по 20 лютого.