М.Г. Білому — 75 (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2012)
Виповнилось 75 років старшому науковому співробітнику Інституту електрозварювання ім. Є. О. Патона НАН України, заступнику завідуючого відділом, заступнику Центра сертифікації при Українському товаристві неруйнівного контролю, члену Правління Українського товариства неруйнівного контролю та технічної діагностики, кандидату технічних наук Миколі Григоровичу Білому.