Методико-информационные аспекты обеспечения реструктуризационных мероприятий - Климчук, С.В. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Эффективность использования информационных технологий в большей степени определяется выбором методологического похода к обеспечению реструктуризации и в частности финансовой. Работы по разработке и внедрению новой информационной системы на реструктурируемом предприятии осуществляются на основе научно обоснованной и подтвержденной практическими исследованиями последовательности, с помощью тех или иных программных инструментов, системного и диагностического анализа, анализа факторов риска, элементов маркетинговой организации разработки концепций и структуры корпоративной базы данных. Ефективність використуваня інформаційних технологій в великій ступіні
визначається вибором методологічного підходу до забезпечення реструктуризаційних заходів. Розробка та впровадження нової інформаційної системи на
реструктуризаційному підприємстві відбувається на підставі науково обґрунтованої та затвердженої практичними дослідами послідовності за допомогою програмних інструментів, системного, діагностичного аналізу, аналізу факторів риска, елементів маркетингової організації, розробки концепцій та структури корпоративної бази даних. Profitable using informations technology are definite metodicale to provide of
restrukturization means [ Works out of new informational systems are realize on the
base scientific consistenter [Elements of consistenter are progperms markets menedger
cjserption corporations basis].