Технологічна складова інноваційного процесу як основа інтеграції регіонів України до системи трансформованої глобальної економіки - Іванова, М.В.; Саннікова, С.Ф.; Білоброва, О.В.; Мітіна, Н.Б. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Визначена необхідність застосування випереджаючого розвитку. Доведено доцільність вдосконалення державної політики і реформування податкової
системи з метою фінансування технологічної модернізації економіки.