О различиях в категориях потребитель, покупатель, пользователь в маркетинговой деятельности - Хамидова, О.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
У статті зроблено спробу пояснити різницю у категоріях споживач, покупець, користувач для фахівців з маркетингу, досліджуючих поведінку сподивачів
за для більш ефективного впливу на їх рішення здійснити покупку. This article offers the differences in the category consumer, buyer and user of
profit for the specialists of marketing - investigators of the conduct of consumers' behavior.