Дванадцята Міжнародна науково-технічна конференція «Леотест-2007» в Славську - Посіпайко, Ю.М. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2007)
Щороку взимку спеціалісти з неруйнівного контролю збираються в засніжених Карпатах у відомому гірськолижному центрі Славське, Львівської області. Цього року чергова Дванадцята міжнародна науково-технічна конференція «ЛЕОТЕСТ-2007 — Електромагнітні та акустичні методи неруйнівного контролю матеріалів та виробів» проходила з 19 по 23 лютого.