Классификационные концепции инновационного развития - Ломаченко, Т.И. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
Раскрыт результат формализации категориального аппарата теории инноваций, основанный на анализе генезиса развития научного вопроса. Предложена матрица ситуационного использования групп определений категории инновация по предметным областям. Розкритий результат формалізації категоріального апарату теорії інновацій заснований на аналізі генезису розвитку наукового питання. Запропонована
матриця ситуаційного використання груп визначень категорії інновація у предметних областях. The work reveals the result of Innovation theory categorial apparatus formalization,
which is based on the genesis development analysis. A situational usage matrix
of some definitions of innovation category on subject areas is presented.