Формування податкового законодавства в УСРР 1921–1923 рр. - Даниленко, С. (Український історичний збірник, 2015)
Висвітлюються особливості створення радянського податкового законодавства, розкривається зміст постанов, декретів вищих органів влади в УСРР про основні податки. The main features of creation of the Soviet tax system, the contents of resolutions
and decrees of the higher authorities in the Ukrainian SSR about taxes are revealed.