Особливості відбудови радянської системи охорони здоров’я Станіславської (Івано-Франківської) області 1944–1945 рр. - Шуст, Т. (Український історичний збірник, 2015)
У статті висвітлено стан та особливості відбудови радянської системи
охорони здоров’я у Станіславській (Івано-Франківській) області протягом
1944–1945 рр. Проаналізовано здобутки та прорахунки радянської влади у
процесі розбудови медицини регіону. The article deals with the condition and special features of the recovery of soviet
health protection system in Stanislav (Ivano-Frankivsk) Region during 1944–1945.
The achievements and failures of Soviet Power in the process of recovery of medicine
in the Region are analyzed.