Становище наукової інтелігенції в українському суспільстві у 1950-х рр. - Булгакова, О. (Український історичний збірник, 2015)
У статті проаналізовано окремі аспекти життя наукової інтелігенції
України в 1950-і роки. The article analyzes some aspects of the scientific intelligentsia of Ukraine in
1950.