Україна та Австрійська Республіка: співробітництво в європейському інтеграційному процесі - Сафар’янс, Є. (Український історичний збірник, 2015)
У статті досліджуються особливості українсько-австрійських міждержавних відносин протягом останніх 24 років. Проаналізовано причини появи
українсько-австрійського співробітництва в європейському інтеграційному
поступі. Показаний увесь процес формування австрійсько-українських двосторонніх відносин. Досліджено проблему переорієнтації австрійських поглядів щодо питання української інтеграції до ЄС. The article deals with the peculiarities of Ukrainian- Austrian bilateral relations
over the past 24 years. The causes of the Ukrainian — Austrian cooperation in the
progress of European integration is analyzed in the paper. The formation of Austrian —
Ukrainian bilateral relations is considered in the article. The paper is devoted to the
problems of reorientation of Austrian point of view to issue of Ukrainian integration
into the EU.