Розвиток рекреаційного потенціалу України: оцінка умов та перспектив - Снігова, О.Ю. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Подано оцінку рекреаційного потенціалу регіонів України й перспектив його розвитку з урахуванням регіонального аспекту, проаналізовано стан державного управління рекреаційною сферою України та надано пропозиції щодо вдосконалення подальшого розвитку рекреаційної галузі з урахуванням необхідності збереження та розвитку людських ресурсів.
Ключові слова: регіони України, перспективи розвитку, рекреація, людські ресурси. Дана оценка рекреационного потенциала регионов Украины и перспектив его развития с учетом регионального аспекта, проанализировано состояние государственного управления рекреационной сферой Украины и предложены меры по совершенствованию дальнейшего развития рекреационной отрасли с целью сохранения и развития человеческих ресурсов.
Ключевые слова: регионы Украины, перспективы развития, рекреация, человеческие ресурсы. The paper assesses the recreational potential of the Ukrainian regions and prospects for its development taking into account the regional aspect, analyses the situation in the state administration of the recreational sphere of Ukraine and offers the measures to improve further development of the recreational sphere in order to preserve and develop the human resources.
Keywords: Ukrainian regions, prospects for development, recreation, human resources.