Новости (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2007)
Дослідження спрямовані на створення теоретико-експериментальних засад оцінки воднево-корозійного руйнування конструкційних сталей, які працюють під впливом відповідного середовища з одночасною дією механічного навантаження.