Аналітико-графічний підхід до вимірювання якості прибутку підприємства - Турило, А.М.; Зінченко, О.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто питання аналітико-графічного підходу до оцінки якості прибутку підприємства. Запропоновано графічний підхід до вимірювання якості прибутку підприємства на основі оцінки розвитку підприємства в цілому, графічний підхід до вимірювання якості прибутку на основі оцінки розміру і структури фінансування діяльності підприємства.
Ключові слова: якість прибутку, графічний підхід, оцінка якості прибутку, джерела фінансування. Рассмотрены вопросы аналитико-графического подхода к оценке качества прибыли предприятия. Предложен графический подход к измерению качества прибыли предприятия на основе оценки развития предприятия в целом, графический подход к измерению качествприбыли на основе оценки размера и структуры финансирования деятельности предприятия.
Ключевые слова: качество прибыли, графический подход, оценка качества прибыли, источники финансирования. The paper deals with an analytical-graphical approach to estimation of enterprise’s profit quality. The authors offer a graphical approach to dimension of enterprise’s profit quality on the basis of enterprise’s development estimation on the whole, a graphical approach to dimension of profit quality on the basis of volume and structure of enterprise’s finance.
Keywords: profit quality, a graphical approach, estimation of profit quality, sources of finance.