Якість — в ім’я кращого життя (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2009)
12 листопада 2009 р. в 70 країнах світу з ініціативи
Європейської організації якості й за підтримки Організації Об’єднаних Націй відзначається Всесвітній день
якості під девізом «Якість — в ім’я кращого життя».