Юридичні аспекти регулятивного характеру у процесах реорганізації промислових підприємств - Амоша, О.І.; Ращупкіна, В.М. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Обґрунтовано діючий стан законодавчої бази щодо процесів реорганізації промислових підприємств з урахуванням практичних аспектів. Ключові слова: законодавча база, промислові підприємства, реорганізація. Обосновано действующее положение законодательной базы процессов реорганизации промышленных предприятий с учетом практических аспектов. Ключевые слова: законодательная база, промышленные предприятия, реорганизация. The article gives grounds for using provisions of the current legislative base that regulates reorganization processes for industrial enterprises taking into account practical aspects Keywords: legislative base, industrial enterprises, reorganization.