Стійкість розвитку й управління витратами вугледобувних підприємств - Амоша, О.І.; Саллі, В.І.; Трифонова, О.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Розглянуто теоретичні аспекти забезпечення стійкості вугледобувних підприємств та її залежність від діючої системи управління витратами. Ключові слова: стійкість розвитку, вугледобувні підприємства, система управління витратами. Рассмотрены теоретические аспекты обеспечения стойкости угледобывающих предприятий и ее зависимость от действующей системы управления расходами. Ключевые слова: стойкость развития, угледобывающие предприятия, система управления расходами. The paper deals with theoretical aspects of providing stability of mining enterprises and its dependence on the existent expenditures management system. Keywords: stability of development, mining enterprises, expenditures management system.