Формування інвестиційного клімату регіону - Черничинець, С.П. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Проаналізовано аспекти регіонального управління в питаннях регулювання інвестиційного клімату, основні цілі й завдання регіонального розвитку та їх вплив на розвиток інвестиційної діяльності та внесено пропозиції щодо регулювання інвестиційного клімату в регіоні.
Ключові слова: регіональний інвестиційний клімат, інвестиційний клімат регіону. Проанализированы аспекты регионального управления в вопросах регулирования инвестиционного климата, основные цели и задачи регионального развития и их влияние на развитие инвестиционной деятельности и внесены предложения относительно регулирования инвестиционного климата в регионе.
Ключевые слова: региональный инвестиционный климат, инвестиционный климат региона. The aspects of regional management as related to the regulation of investment climate, primary purposes and tasks of regional development and their influence on the development of the investment activity are analysed. The proposals are offered to regulate the investment climate in the region.
Keywords: regional investment climate, investment climate of the region.