Диференційно-порівняльний підхід до аналізу стану промислового виробництва України у міжкризовий та кризовий періоди - Бальвас, І.Г.; Войтко, С.В. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено стан провідних галузей промисловості України у міжкризовий та кризовий періоди. Розглянуто передумови спаду та піднесення вітчизняного промислового виробництва.
Ключові слова: промислове виробництво, конкурентоспроможність, економічна криза, економічне зростання. Исследовано состояние основных сфер деятельности промышленности Украины в межкризисный и кризисный периоды. Рассмотрены предпосылки спада и подъема отечественного промышленного производства.
Ключевые слова: промышленное производство, конкурентоспособность, экономический кризис, экономический рост. The state of leading spheres of industrial activities of Ukraine in the intercrisis and crisis periods was examined. The preconditions for slump and rise in the domestic industrial production were considered.
Keywords: industrial production, competitiveness, economic crisis, economic growth.