Дослідження взаємодії літію з n-InSe: спектри імпедансу та рентгенівської дифракції - Гаврилюк, С.В.; Ковалюк, З.Д.; Мінтянський, І.В.; Савицький, П.І. (Физическая инженерия поверхности, 2014)
Методами імпедансної спектроскопії та рентгенівської дифракції досліджено систему Li/LiBF₄ + γ-БЛ/InSe. Для різних стадій розряду представлені результати вимірювання кривих Найквіста та дифракційних спектрів. Проведено моделювання імпедансних спектрів на основі різних еквівалентних схем та оцінена їх прийнятність. Визначені параметри окремих елементів схем, знайдені коефіцієнти, які характеризують електродні реакції та інтерфейси. Отримані результати добре узгоджуються з інтеркаляційно-диспропорційним механізмом взаємодії літію з InSe. Методами импедансной спектроскопии и рентгеновской дифракции исследовано систему Li/LiBF₄ + γ-БЛ/InSe. Для разных стадий разряда представлены результаты измерения кривых Найквиста и дифракционных спектров. Проведено моделирование импедансных спектров на основе различных эквивалентных схем и оценена их приемлемость. Определены параметры отдельных элементов схем, найдены коэффициенты, характеризующие электродные реакции и интерфейсы. Полученные результаты хорошо согласуются с интеркаляционно-диспропорциональным механизмом взаимодействия лития с InSe. The system Li/1M LiBF₄ in γ-butyrolactone/InSe is investigated by using the impedance spectroscopy and X-ray diffraction methods. For different stages of discharge the measurements of the Nyquist plots and diffraction spectra are represented. A modeling of the impedance spectra was carried out on the basis of different equivalent circuits and their acceptance is estimated. We have determined the parameters of the circuits’ elements and found the coefficients describing the electrode reactions and interfaces. The obtained results are in good agreement to the intercalation-disproportion mechanism of lithium - InSe interaction