Нетрадиционные интерпретации рынка - Марциновский, П.Н. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
У статті вперше висвітлена проблема інтерпретації ринку як історичної
категорії з фізикалистьської точки зору, а також теорія адміністративного ринку,
у контексті теорії історичного процесу як еволюції мегарынку. The article for the first time represented the problem of interpretation of the
market as a historical category with the physicalists points of view, and also the theory
of the administrative market, in context of theory of the historical process as evolutions
of the megamarket. В статье впервые освещена проблема интерпретации рынка как исторической категории с физикалистской точки зрения, а также теория административного рынка, в контесте теории исторического процесса как эволюции мегарынка.