Критерий поиска особых точек R-функций - Чопоров, С.В.; Гоменюк, С.И. (Проблемы машиностроения, 2011)
Рассмотрена проблема геометрического моделирования сложных объектов при помощи R-функций. Предложен критерий поиска особых точек геометрической структуры моделируемых R-функциями объектов. Розглянуто проблему геометричного моделювання складних об’єктів за допомогою R-функцій. Запропоновано критерій пошуку особливих точок геометричної структури об’єктів, що моделюються R-функціями. A problem of geometrical modeling of complex solids on the basis of R-functions is described in the article. Authors propose the criterion for finding characteristic points of a geometric structure of objects, that simulated by R-functions.