Оценка влияния параметров катодной структуры электролизера на проводимость электролита - Беляев, В.Л.; Шалагинов, А.А. (Электрические контакты и электроды, 2014)
Досліджено вплив геометричних параметрів катодної структури електролізера на провідність електроліту. Отримано аналітичні вирази, що дозволяють визначити провідність електроліту. The influence of geometry parameters of electrolyzer cathode structure on electrolyte conductivity was investigation. The analytical equation, allowing to detriment of the electrolyte conductivity were received.