Performance of laminated contact material Cu—Mo in open air AC low voltage contactors - Miedzinsk, i B.; Wojtas, P.; Kozłowski, A.; Wosik, J.; Grodzinski, A.; Habrych, M.; Grechanyuk, N. (Электрические контакты и электроды, 2014)
In the paper performance of laminated contact material Cu—Mo when use in open air ac low voltage contactors is presented and discussed. On the basis of the investigated results conclusions on effective application of such material to replace silver based compositions are formulated. Представлены и обсуждаются эксплуатационные качества слоистого контактного материала Cu—Mo, используемого в низковольтных контакторах на открытом воздухе. По результатам исследований сформулированы рекомендации по эффективному применению такого материала взамен серебросодержащего. Представлено і обговорюються експлуатаційні властивості шаруватого контактного матеріалу Cu—Mo, який використовується в низьковольтних контакторах на відкритому повітрі. За результатами досліджень сформульо-вано рекомендації щодо ефективного застосування такого матеріалу замість срібловміщуючого.