Щодо питання підпорядкування органів і установ виконання покарань державного департаменту з питань виконання покарань Міністерству юстиції України - Рудни, Т.В. (Інститут держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, 2009)
Исследуются проблемные вопросы управления органами и учреждениями