Внутрішнє мовлення в аспекті іллокуції - Сєнічева, О.А. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье рассматривается индивидуальный стиль писателя как отражение его духовной и творческой личности. Стиль писателя создает уникальный художественный свет произведения, формирует его эмоциональную основу. У статті розглядається індивідуальний стиліь письменника відображається його духовна, творча особистість як автора тексту та як людини. Стиль письменника створює унікальний, глибоко особистісний художній світ твору, формує його емоційну, конототивну основу, яка впливає на читача. При цьому використовується ефект іллокуції, сприймається через ВМ. Individual style of writer as a reflection of his spiritual and creative personality is examined in the article. Style of writer creates unique artistic light of work, forms his emotional basis.