Сторінки життя і діяльності Івана Виргана - Покотило, К.С.; Корольова, Л.Й. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В статье рассматривается жизненный и творческий путь украинского поэта Ивана Виргана. Основное внимание сосредоточено на анализе идейно-художественных тенденций сборников поэзий этого художника. У статті розглядається життєвий і творчий шлях українського поета Івана
Виргана. Належну увагу зосереджено на аналізі ідейно-художніх тенденцій збірок поезій цього митця The object: in the present article are considered life and career as Ukrainian
poet of Ivan Virgan. The main attention is concentrated on the analysis of ideological
of art tendency to collection of poetry of this writter.