Quo vadis, металлургия? - Бойченко, Б.М.; Охотский, В.Б.; Найдек, В.Л. (Металл и литье Украины, 2011)
Представлены краткое содержание докладов и Решения XIV Международной научно-технической конференции «Теория и практика сталеплавильных процессов», проведенной в сентябре 2010 г. в Днепропетровске (Украина). Наведено короткий зміст доповідей та Рішення XIV Міжнародної науково-технічної конференції «Теорія і практика сталеплавильних процесів», що відбулася у вересні 2010 р. у Дніпропетровську (Україна). Short maintenance of lectures and Decision of XIV of the International scientific and technical conference "Theory and practice of steel-smelting processes", held in September, 2010 in Dnipropetrovsk (Ukraine) were presented.