Комплексне дослідження впливу вуглецю та титану на технологічні властивості жаростійких хромоалюмінієвих сталей - Верес, І.А.; Федоров, Г.Є.; Ямшинський, М.М.; Назаренко, В.С.; Соболюк, О.В. (Металл и литье Украины, 2011)
Наведено дані комплексного дослідження впливу вуглецю та титану, які підтверджують покращення ливарних та механічних властивостей хромоалюмінієвих сталей. Запропоновано шляхи підвищення технологічних властивостей жаростійких хромоалюмінієвих сталей. Приведены данные комплексного исследования влияния углерода и титана, подтверждающие улучшение литейных и механических свойств хромоалюминиевых сталей. Предложены пути повышения технологических свойств жаропрочных хромоалюминиевых сталей. Results of complex research of carbon and titan influence that confirm improvement of casting and mechanical properties of chrome-aluminium steel are given. The ways of technological properties increase of heat-resistant chrome-aluminium steels were offered.