Условная вязкость жидкостекольной суспензии - Жегур, А.А.; Репях, С.И.; Усенко, Р.В. (Металл и литье Украины, 2011)
Исследовано влияние плотности жидкого стекла, температуры и наполненности жидкостекольной суспензии пылевидным кварцем или золой-уносом тепловой электростанции на величину условной вязкости. Досліджено вплив щільності рідкого скла, температури і наповненості рідкоскляної суспензії пилоподібним кварцем або золою-віднесенням теплової електростанції на умовну в’язкість. Influence of closeness of liquid glass is investigational, temperature and gap-fillingness of suspension on the basis of liquid glass by a pulverulent silex or ash-taking away of thermal power-station on the size conditional viscidity.