Оцінка інвестиційної привабливості Дніпропетровського та Донецького регіонів - Швець, В.Я.; Єрохондіна, Т.О. (Розробка родовищ, 2013)
У статті проведений аналіз інвестиційної діяльності на території Дніпропетровської та Донецької областей, визначені перспективи й тенденції інвестування. На основі проведеного дослідження виявлені проблеми й напрямки їх рішення. В статье проведен анализ инвестиционной деятельности на территории Днепропетровской и Донецкой областей, определены перспективы и тенденции инвестирования. На основе проведенного исследования выявлены проблемы и направления их решения. In the article analysis of investment activity in territory of Ukraine and Donetsk area is arried out, prospects and investment tendencies are defined. On the basis of the conducted research problems and directions of their decision are revealed. Key words: investment attractiveness, region, Donetsk region, investments, strengthening investment, foreign investment, sources of investment, foreign direct investment, investment activity.