Технология разработки техногенных месторождений Кривбасса - Семененко, Е.В.; Медведева, О.А. (Розробка родовищ, 2013)
Предложены методы возобновления аккумулирующей емкости хранилищ отходов и продления срока их эксплуатации, а также технология складирования отходов, обеспечивающая селективную разработку техногенных залежей. Запропоновано методи поновлення акумулюючої ємності сховищ відходів і продовження терміну їх експлуатації, а також технологія складування відходів, що забезпечує селективну розробку техногенних покладів. The methods of renewal of tailing pits storage space and their service life prolongation as well as cleaning rejects storage technology providing the selective field development of mancaused deposits are offered.