Проектування виробок для підготовки запасів шахтного поля у середовищі геоінформаційної системи K-MINE - Назаренко, М.В.; Хоменко, С.А; Шолох, С.М. (Розробка родовищ, 2013)
Розглядається методологія проектування підготовчо-нарізних виробок шахтного поля з використанням можливостей геоінформаційної системи K-MINE. Рассматривается методология проектирования подготовительно-нарезных выработок шахтного поля с использованием возможностей геоинформационной системы K-MINE. Methodology of planning of the preparatory-threaded making of the mine field is examined with the use of possibilities of the geographic information system of K-MINE.