Геолого-структурные предпосылки при разработке технологии добычи газа из месторождений газовых гидратов - Максимова, Э.А. (Розробка родовищ, 2013)
Выделены типы месторождений газовых гидратов по геолого-структурным признакам и литологическому составу вмещающих горных пород и обоснована необходимость их учета при разработке технологий извлечения газа. Визначені типи родовищ газових гідратів за геолого-структурними показниками та літологічному складу гірських порід, що їх вміщують, та обґрунтована необхідність їх врахування при розробці технологій видобутку газу. Identified types of deposits of gas hydrates by geological and structural attributes and lithological composition contains of rocks and the necessity of them into account in developing processes of gas extract.