Аналіз еколого-соціальних наслідків розміщення відходів вуглевидобутку - Коваленко, А.А.; Павличенко, А.В. (Розробка родовищ, 2013)
Проаналізовані екологічні та соціальні наслідки розміщення відходів вуглевидобутку. Вивчені особливості впливу породних відвалів на екологічний стан промислових, сільськогосподарських та селітебних територій. Проанализированы экологические и социальные последствия размещения отходов угледобычи. Изучены особенности влияния породных отвалов на экологическое состояние промышленных, сельскохозяйственных и селитебных территорий. The environmental and social impacts of coal waste disposal are analyzed. The features of dumps impact on the ecological state of industrial, agricultural and residential areas are studied.