Управління проектом комплексної дегазації газовугільного родовища - Назимко, В.В.; Ілляшов, М.О.; Агафонов, О.В.; Дєдіч, І.О. (Розробка родовищ, 2014)
Розглянуто досвід управління крупним проектом, побудованого на матричному принципі організації структури. Обґрунтовано принцип проектно-орієнтованого розподіленого управління, що реалізовано у вигляді комплексу гірничопромислових парків. Наведено дані щодо досягнутих техніко-економічних показників реалізації проектів. Рассмотрен опыт управления крупным проектом, построенным на матричном принципе организации структуры. Обоснован принцип проектно-ориентированного распределенного управления, который был реализован в виде комплекса горнопромышленных парков. Приведены данные о достигнутых технико-экономических показателях реализации проектов. Practice of a project management that was based on a matrix principle of structure organization is examined. Principle of project-oriented distribution management that was realized as a complex of mine-industrial parks is substantiated. Technical and economic efficiency during implementation of the project id analyzed.