До побудови системи зниження рівня збитковості вугільних шахт - Саллі, С.В.; Мамайкін, О.Р.; Ащеулова, О.М.; Салєєв, І.А. (Розробка родовищ, 2014)
У статті подано методичні підходи до оцінки системи підтримки потужності державних збиткових шахт. В статье приведены методические подходы к оценке системы поддержки мощности государственных убыточных шахт. Methodological approaches to the evaluation of system of state power to maintain unprofitable mines are given.