Стан та перспективи розвитку гірничодобувної промисловості України - Колосов, В.О.; Ступнік, М.І.; Калініченко, В.О. (Розробка родовищ, 2014)
Проаналізовано стан та динаміку виробництва залізорудної сировини гірничодобувними підприємствами України за останні роки. Надано оцінку ситуації на сучасному ринку залізорудної та металургійної продукції. Наведено інвестиційні перспективи діяльності гірничодобувних підприємств. Проанализированы состояние и динамика производства железорудного сырья горнодобывающими предприятиями Украины за последние годы. Дана оценка ситуации на современном рынке железорудной и металлургической продукции. Приведены инвестиционные перспективы деятельности горнодобывающих предприятий. Condition and dynamics of iron ore production by mining enterprises of Ukraine in recent years are analyzed. The estimation of modern market situation of iron ore and metallurgical products is given. Investment prospects of coal mining enterprises activity are obtained.