Сероводород Черного моря - Харченко, В.В.; Долгий, А.А. (Розробка родовищ, 2014)
Рассмотрены причины образования и накопления сероводорода в Черном море. Приведены методы получения газообразного сероводорода, и особенности его добычи. Розглянуто причини утворення та накопичення сірководню у Чорному морі. Наведено методи отримання газоподібного сірководню і особливості його видобутку. The causes of formation and accumulation of hydrogen sulfide in the Black Sea are discussed. The methods of producing gaseous hydrogen sulfide and features of its production are given.