Дослідження впливу конструкції одноразових півмасок на їх ергономічні властивості - Чеберячко, С.І.; Яворська, О.О.; Чеберячко, Ю.І. (Розробка родовищ, 2014)
Опубликованы результаты исследований эргономичных свойств фильтровальных полумасок разных конструкций. Приведены также результаты оценки влияния влажности воздуха на сопротивление дыханию средств индивидуальной защиты органов дыхания. Опубліковані результати дослідження ергономічних властивостей фільтрувальних півмасок різних конструкцій. Наведено також результати з оцінки впливу вологості повітря на опір диханню засобів індивідуального захисту органів дихання. In the article research results of ergonomic properties of different design filtering half masks is published. The results of assessing the influence of air moisture on breathing resistance of personal respiratory protection are shown.