[Рец.:] Wioletta Zielecka-Mikołajczyk. Prawosławni i unici w Rzeczypospolitej XVI–XVIII wieku wobec życia i śmierci w świetle testamentów - Білоус, Н. (Соціум. Альманах соціальної історії, 2015)
Рецензія на книгу: Wioletta Zielecka-Mikołajczyk. Prawosławni i unici
w Rzeczypospolitej XVI–XVIII wieku wobec życia i śmierci w świetle
testamentów. – Warszawa: Neriton, 2012. – 360 s. + Il.