Применение складов руды в циклично-поточной технологии при формировании рудопотоков на карьерах - Горпинич, А.В. (Розробка родовищ, 2015)
Приведены результаты анализа применения складов горной массы на карьерах по добыче железной руды. Предложены способы формирования и управления качественными и количественными параметрами рудопотоков карьера на основе использова- ния складов в схемах циклично-поточной технологии. Наведено результати аналізу застосування складів гірничої маси на кар’єрах з видобутку залізної руди. Запропоновано способи формування й управління якісними та кількісними параметрами рудопотоків кар’єру на підставі використання складів у схемах циклічно-потокової технології. The results of the analysis of ore storages application in open pits on iron ore mining are given. The methods of formation and control of qualitative and quantitative parameters of open pit’s ore flows base on storage usage in cyclic-line technology are proposed.