Розвиток української термінології й енциклопедичної справи - Білецький, В.С.; Бондаренко, В.І.; Гайко, Г.І. (Розробка родовищ, 2015)
Розглянуто процес формування термінологічної бази з різних галузей знань, зокрема з геології та гірництва, та розвиток систематизації фахової української мови. Рассмотрены процессы формирования терминологической базы в различных отраслях знаний, в частности в геологии и горном деле, и развития систематизации профессионального украинского языка. The process of terminological base formation in different field of knowledge’s including geology and mining systematization development of Ukrainian language are considered.