Сопоставительный анализ категории прошедшего времени глагола на занятиях немецкого языка в крымскотатарской школе - Джербинова, Л.М. (Кримський науковий центр НАН України і МОН України, 2005)
В данной статье сделан небольшой сопоставительный анализ категории
прошедшего времени глагола в немецком, русском и крымскотатарском языках.
Он может быть полезен в средних школах с углубленным изучением крымскотатарского языка. У статті є невеликі зіставлення аналізу категорій дієслів минулого часу на
німецькій, російській та кримськотатарській мовах. Він може бути корисним у середніх школах з поглибленим вивченням кримськотатарської мови. The article deals with the comparative analysis of the category of past form of
the verb in German, Russian and Crimean tatar languages. It can be helpful for crimean
tatar schools.