Фінансовий потенціал машинобудівного підприємства - Юдін, М.А. (Інститут економіки промисловості НАН України, 2009)
Досліджено фінансовий потенціал машинобудівного підприємства в умовах нестабільної економіки. Охарактеризовано основні фінансові показники АТВТ «Первомайськдизельмаш» і проведено порівняльний аналіз із провідними світовими підприємствами машинобудівної галузі.
Ключові слова: підприємство, економіка, фінансовий потенціал, машинобудівна галузь. Исследован финансовый потенциал машиностроительного предприятия в условиях нестабильной экономики. Охарактеризированы основные финансовые показатели АООТ «Первомайскдизельмаш» и проведен сравнительный анализ с ведучими мировими предприятиями машиностроительной отрасли.
Ключевые слова: предприятие, экономика, финансовый потенциал, машиностроительная отрасль. The financial potential of a machine-building enterprise under unstable economy has been investigated. Main financial indicators of OJSC “Pervomaiskdizelmash” are characterized and compared with leading world machine-building enterprises.
Keywords: enterprise, economy, financial potential, machine-building.